På opdagelse i idrættens mangfoldighed
idrættens-dag.jpg
Det er ikke bare de etablerede idrætsgrene, man kan kaste sig over ved Idrættens Dag. Foto: Privat.
Mange aktiviteter på Gladsaxe Stadion efter Gladsaxeløbet

På Idrættens Dag 7. juni kl. 10-15 bliver idrætsanlæggene ved Gladsaxe Stadion forvandlet til en stor legeplads. En bred vifte af kommunens idrætsforeninger møder op og byder på sjove lege og udfoldelsesmuligheder. Det giver dig rig mulighed for at prøve kræfter med traditionelle og nye sportsgrene. Og du finder måske endda lige netop den sportsgren, der passer allerbedst til dig?
Idrættens Dag byder på aktiviteter og underholdning for hele familien. Hurtigløberen kan sætte personlig rekord i Gladsaxeløbet. Legebarnet kan prøve kræfter i de nye VANDPLUS regn- og aktivitetsbassiner:
Livsnyderen kan lytte til god musik fra Musikskolen og nyde en lille forfriskning fra Restaurant Bolden. Alle kan opleve softball på landsholdsniveau, når Danmark møder Tjekkiet.

Find din sportsgren uden at betale kontingent
Denne dag er der fri adgang til hele idrætsanlægget og du kan endda benytte Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbadet hele dagen uden at købe billet. Det giver dig en enestående mulighed for at lære en idrætsforening at kende uden at skulle betale kontingent for et medlemskab.
Borgmester Karin Søjberg starter dagen kl. 10.00 med en officiel indvielse af de nye VANDPLUS-faciliteter ud for Skøjtehallen hvorefter alle foreningernes aktiviteter rundt om på anlægget går i gang. Tag hele familien med og nyd en aktiv dag præcis som det passer dig bedst.
Læs det fulde program på www.gladsaxe.dk/idraet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top