Sløj indsats af Gladsaxe-Hero
Unødvendigt nederlag mod Blovstrød

Kvalitetsmæssigt blev der sat noget nær bundrekord, da Gladsaxe-Hero Store Bededag på hjemmebane tabte 0-1 til Blovstrød i serie 1. Begge hold havde en virkelig sløj dag, og reelt burde den kamp være sluttet 0-0.
Men kort efter pausen fik Gladsaxe-heros Martin Nygaard en dårlig ide med at ville drible sig ud af vanskeligheder tæt på eget mål. En Blovstrødspiller fik tacklet bolden til sig, og han trak ind mod målet og hamrede bolden op under overliggeren til 0-1.
Gladsaxe-Hero havde et par nærgående forsøg undervejs, men der manglede i voldsom grad struktir på spillet.
VB 1968 fra Værebro holdt sig inde i oprykningskampen med 1-.1 mod topholdet Værløse, der er gået helt i stå her i foråret.

Bagsværd for ineffektive
I serie 2 løb Bagsværd ind i et nederlag på 1-1 mod Greve.
-I kampens første 20 minutter havde vi et klart spillemæssigt overtag, desværre formåede vi ikke at score i denne periode, siger træner Flemming Bockelund.
I stedet lavede G to mål i den sidste periode af halvlegen. Et mål direkte på frispark og et mål hvor Bagsværd holdt op med at spille i den tro, at der var offside. I 2 halvleg var Bagsværd igen dominerende, men formåede kun at score en enkelt gang. Det var dog et flot mål scoret på et gennemspillet angreb af Jesper Merved efter indlæg fra kun 19- årige Jeppe Rydell.
-Vi har trods nederlaget en nogenlunde god fornemmelse, meget af vores spil fungerede, men vi skal score i vores gode perioder af kampene og det formåede vi ikke i lørdags. Vi skal onsdag spille en udsat kamp mod Orient, og den kamp kan forhåbentlig igen bringe os på den rigtige side af den potentielle nedrykningsstreg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top