Sophie vandt det hele
bordtennis.jpg
Sophie Walløe dominerede totalt ved DM for ungdom. Foto: Privat.
Bordtennistalentet tager til Østrig som professionel

Den 15-årige bordtennisspiller Sophie Walløe fra Søborg gjorde rent bord ved DM for ungdom i Hillerød. Sophie Walløe vandt alle de fire rækker, som hun stillede op i. Det blev til guld i pige single, damejunior single og – double (med Nicoline Koefoed, Hasle) samt drenge/pige mixed double, hvor hun spillede sammen med Thor B. Christensen fra Brønshøj. Sophie tabte simpelt hen ikke én eneste kamp ved DM.
Til sommer er Sophie Walløe færdig med 9. klasse, og så skal hun fortsætte bordtenniskarrieren i Østrig, hvor en klub i Linz er kommet med et tilbud.
Næste opgave for Sophie Walløe er landsholdsdeltagelse ved Ungdoms-EM i Bratislava i juli, og så går turen til Østrig.
Aftalen med klubben i Linz er på ubestemt tid, og det unge talent glæder sig til den daglige træning i klubben, som hun tidligere har besøgt flere gange.
Men det har krævet mange og lange overvejelser for Sophie Walløe at tage det store spring. ”Jeg har valgt at hoppe ud i det og tage det som en oplevelse”. Tidspunktet er ideelt, da jeg afslutter 9. klasse her til sommer og har mulighed for at tage et sabbatår med fokus på bordtennis,” siger Sophie Walløe, til bordtennisunionens hjemmeside.
”Jeg ser frem til de nye udfordringer med spænding. Så må vi se om mit ophold bliver på mere end et år eller af kortere varighed. Hvis jeg ikke trives dernede, er der jo trods alt ikke så langt hjem til Søborg”, siger Sophie fortrøstningsfuldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top