annonce
Sorte skyer over
Nedrykningen ser nærmest uundgåelig ud

En rigtig skidt indsats af AB Gladsaxe i udekampen mod Lyngby Kr. Himmelfartsdag førte til et nederlag på 1-5, og nu ser det virkelig skidt ud i bunden af rækken, fordi Fredericia i de seneste fire kampe har hentet 10 point og dermed skaffet sig et forspring på fem point i forhold til ASB Gladsaxe. Meget kan blive afgjort onsdag aften, når AB Gladsaxe tager til vejle, mens Fredericia tager imod Horsens.
AB Gladsaxes forsvarsspil mod Lyngby lod meget tilbage at ønske, og der var rystende meget plads ved nogle af scoringerne, hvor markeringerne var håbløse.
AB Gladsaxe fulgte med til 2-1 ved pausen på et mål af Simon Bræmer, og der var trods alt nogle gode forsøg, men dem snuppede Lyngbys målmand.
AB Gladsaxes svære situation forstærkes af en sløj målscore. 27-52 betyder, at AB Gladsaxe efter onsdag kan stå i den situation, at de sidste tre kampe skal vindes, mens Fredericia skal gå helt i stå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top