- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Succes hos de unge

Sæsonen 2014/2015 har været en stor sæson for ungdommen i Gladsaxe Basket klub. Ud over snart at være vokset ud af rammerne i baskethallen med 150 aktive ungdomsspillere, er det også sportsligt gået rigtigt godt.
I basket betyder det en invitation til Final 4, som er kulminationen på en lang sæson, hvor de fire bedste hold øst for Storebælt kæmper om tiltelen som Østdanmarks bedste hold. I år lykkes det at få tre hold med i final 4, i hhv. Mesterrækken for U12, og i A-og B-rækken for U10 (her er ingen Mesterrække).f i Gladsaxe Basket klub.
Tilmed lykkes det U10 holdet at vinde Final 4 A-stævnet i Amager d. 10/5, hvor de efter to spændende kampe mod først Jonstrup og senere Hørsholm 1 i finalen kunne tage titlen som vinder af stævnet med cifrene 40-34. Hermed er Gladsaxes U10 hold kåret som det bedste U10 hold i Østdanmark.
Vi ser allerede frem til næste sæson, hvor vi kommer til at have hold i de fleste ungdomsrækker, så hvis du kunne tænke dig at prøve basket eller evt. træne et af de mange dygtige ungdomshold, så kontakt os på Facebook
eller via Hjemmesiden http://www.gladsaxebasket.dk/