Undren over smileyordning
På alle Gladsaxe kommunes skoler køres med PALS, derfor er det mig en gåde, at det kan lade sig gøre at få en Sur smiley, med teksten:

Det kan jeg blive meget bedre til. Eller en mellemsur smiley, med teksten: Det kan jeg blive bedre til. Det er hvad jeg vil kalde for negative kommentarer, der er forsøgt pakket ind i noget der ligner en rigtig dårligt opsat positiv forklædning.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på børnene, der er modtagere af en sådan smiley. Gad vide om de synes det er positivt og føles godt? Gad vide om det fremmer eller hæmmer lysten hos dem til at lære? Er der mon nogen der har spurgt børnene om, hvad de synes om at blive bedømt ud fra, hvad de ikke kan?
Det kunne være spændende, at lave en smileyordning på lærere og ledelse på Søborg Skole, og se, hvad de siger til at blive vurderet ud fra en ordning, der vel mest af alt hører til i fødevareindustrien. Det er virkelig relevant at bruge smileyordning på restauranterne, for at vi som forbrugere ved om vi risikerer et alvorligt maveonde, hvis vi vover os ud i at indtage et måltid det pågældende sted.
Hvem har lavet sådan en smileyordning? Det er vist en ommer.

Tine Siff Offerlin Søborg Hovedgade 122 B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top