annonce
Ung træner til Gladsaxe HG
25-årig skal træne 2. divisiondamerne

Gladsaxe HGs bestyrelse satser ungt den kommende sæson. Den blot 25-årige Tonni Nielsen er blevet ansat som træner for klubbens damehold i 2. division.
Den unge træner kommer oprindelig fra Aalborg, men er nu rykket til København for at uddanne sig på DHFs elitetræneruddannelse. Sideløbende med dette spiller han selv håndbold, og var med til at sikre Herlev/Hjortens 1. hold oprykning til 2. division.
– Jeg stod over for et valg, og jeg vælger at satse på trænerkarrieren, men jeg holder ikke op med at spille. Jeg har besluttet mig for at spille for Gladsaxe HGs herrer i kvalifikationsrækken, siger Tonni Nielsen, der har tegnet en et-årig trænerkontrakt.
– Vores mål er overlevelse, men jeg ser et stort potentiale i holdet. Vi har et par talentfulde U18-piger, som er rykket op, ligesom vi har en række spillere fra andre klubber til prøvetræning, siger den ny træner.
Gladsaxe HGs tidligere succestræner Morten Petersson, der sørgede for den suveræne 1. plads i 3. division, fortsætter trænerkarrieren de næste tre år hos Team Amagers damer i 2. division: – Målet er helt klart, at vi skal op i 1. division, siger Morten Petersson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top