Vigtig sejr til Bagsværd
Den forgangne uge bød på to kampe for Bagsværd Boldklub, og de gav begge sejre.

Ikke mindst 2-1 gevinsten over Egedal i serie 2 var yderst vigtig i kampen for at komme væk fra nedrykningszonen.
-Vi fik hurtigt sat os på kampen, og lavede i kampens første 20 minutter to hovedstødsmål sat ind af Daniel ”D” Andersen og Niklas Matthiassen på oplæg fra henholdsvis Patrick Markussen og Andreas ”Mini” Christensen. Herefter burde vi have scoret yderligere 3 – 4 gange. I stedet for kunne Egedal bringe spænding om resultatet med en sen reducering til 1 – 2. Tættere på kom Egedal dog ikke, siger træner Flemming Bockelund.
-Vi fik vist, at vi ikke hører til i bunden af rækken, og kan nu igen se op af i tabellen. Vi ser frem til ugens 2 kampe, hvor vi gerne skulle lægge yderligere afstand til stregen. Dette vil dog kræve, at vi får scoret på vore helt oplagte chancer.
Tidligere på ugen vandt Bagsværd med 3-1 over Vetterslev-Høm i pokalturneringen
Bagsværd stillede op med 4 U19 spillere og en del førsteholdsreserver mod Vetterslev. Holdet var dog stærkt nok til at besejre serie 2 holdet fra Vetterslev med 3 – 1 på 2 mål af Lucas Halle og et mål af Kenneth Beyer. Bagsværd var aldrig truet i kampen, og kunne uden besvær med en anelse mere skarphed have gjort sejren endnu større.
Man kan altid diskutere værdien i pokalkampe. Vi fik brugt kampen til at give u19 spillere 1 holds erfaring, spilletid til 1 holds reserverne samt generelt af få selvtillid til holdet. Vi var tilfredse med sejren, og ser frem til i næste runde at møde et hold fra sjællandsserien.

Målorgie hos Gladsaxe-Hero
Kampene i serie 1 er en mystisk affære, og det så man, da Gladsaxe-Hero tog imod Liria fra Hjortespring. Gæsterne vandt med 7-4 og er nu på førstepladsen efter et forrygende forår, der kunne have været endnu bedre, hvis ikke holdet var frataget tre point for at bruge en 15-årig spiller mod Blovstrød.
Gladsaxe-Hero er med 26 point lige midt i rækken, men kan med en sejr på lørdag over Ledøje-Smørum rykke et par pladser fremad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top