Virksomheder må selv betale
Skal skatteborgerne betale for renovering af private virksomheders ejendomme?

Ifølge et flertal i Miljøudvalget i Gladsaxe Kommune er svaret: ja!
Med undtagelse af Liberal Alliance er alle andre partier i Miljøudvalget enige om, at det er en god idé, at kommunens skatteborgere skal finansiere, at private virksomheder tilbydes en kommunalt betalt konsulent til at gennemgå virksomhedens bygninger med henblik på rådgivning i forbindelse med energirenoveringer.
Jeg mener, at energirenovering er en god ting, men det er virksomhedernes eget ansvar at vedligeholde sine ejendomme – ikke skatteborgernes. Hvis en virksomhed mener, at der er behov for rådgivning i forbindelse med energirenovering kan en virksomhed til enhver tid selv hyre en rådgiver – og trække det fra i Skat. Hvis virksomhederne i dag vælger ikke at gøre det, er det efter min vurdering fordi der ikke er behov for det.
Det er efter min mening en helt forkert prioritering af midler, at bruge skatteborgernes penge på renovering af private virksomheders ejendomme.

Michele Fejø
Liberal Alliance
Medlem af Gladsaxe Byråd
Folketingskandidat – Københavns Omegns Storkreds

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top