325 tilskuere til seriekamp
viskærigen.jpg
Brian Viskær i VB 1968s mål spillede igen en vigtig rolle, da hans hold sikrede sig topplaceringen og oprykningen. Foto: Arkivfoto: Jan Løfberg
VB 1969 vandt lokalopgøret mod Liria med 2-1 trods rødt kort

VB 1968 sluttede sæsonen af med et lokalopgør mod Liria fra Hjortespring, og det trak hele 325 tilskuere til Værebro. Begge hold var sikre på oprykning til sjællandsserien.
1.halvleg endte 0-0 efter et overtag til Liria, men Brian Viskjær i VB 1968s mål viste igen høj klasse krydret med en helt superb redning.
VB kom bedst fra start i 2. halvleg og pressede. Et boldtab højt oppe på banen i det 53. minut gav imidlertid Liria en kontra, som resulterede i et flot gennemspillet angreb med scoring til 0-1. Under angrebet opstod der en episode mellem Payman og en Liriaspiller inde i feltet. Det gav rødt kort til Payman, så VB 1968 kun var 10 mand. Kort efter blev det også til et gult kort, så hjemmeholdet var nede på ni mand i 10 minutter.
Men Liria lukkede VB 1968 ind i kampen ved at løbe for lidt for hinanden. Der opstod flere situationer, hvor VB appellerede for straffe.
Tredje gang blev lykkens gang, da B 1968 i det 71. minut fik straffe. Mauricio Ortiz udlignede sikkert til 1-1. Kort før slutfløjtet havde VB 1968 en enorm chance, der dog ikke blev udnyttet, så det lignede uafgjort, hvilket ville give Liria førstepladsen.
Men VB fik scoret til 2-1 på et hjørnespark, der fik lov til at sejle i mål i modsatte trekant.
VB 1968 møder på lørdag på Ølstykke stadion Køge, der vandt den anden serie 1 kreds.

2. Holdet i finalekamp:
2. holdets sidste kamp var mod Femhøj, der vandt 3-2 hjemme.. Hasanain der netop er blevet skadesfri scorede begge må for VB 1968l. Femhøj fik derved flest point, men kan ikke rykke op eller deltage i kampen om vinderen af rækken samlet da de har trukket et højere rangerende hold i løbet af turneringen.
2. Holdet skal nu spille kvalifikationskampe til Final 4 hvor vinderen af rækken Serie 4 findes lørdag 20. juni på Ølstykke Stadion. Første kvalifikationskamp er mod VTF (Vejby/Tisvilde) tirsdag 16. juni kl. 19:00 på Vejby Idrætsplads. Det bliver så første gang VTF prøver at tabe en kamp i denne turnering, lyder det fortrøstningsfuldt fra VB 1968.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top