AB Gladsaxe må ned
Fortsætter med samme organisationsmodel i 2. division

Katten har ni liv. Helt så mange havde AB Gladsaxe ikke. Så efter nogle sæsoner på kanten af nedrykning gik det galt i denne sæson. Det hele blev beseglet med kampen mod det nye Superligahold fra AGF i lørdags. Jyderne vandt med 5-3. Og AB Gladsaxe skulle vinde, så der var ikke så meget at være i tvivl om.
AB Gladsaxe var bagud 0-1 i Århus, da der var spillet 38 minutter. Men så scorede AGF tre mål inden pausefløjtet. Så AB Gladsaxe skulle score mindst fem mål i de sidste 45 minutter. En håbløs opgave. Det blev godt nok til tre scoringer, men AGF fik også nettet en gang.
AB Gladsaxe må i 2. division, og det kan ende som lidt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning med kampe mod Frem, Hvidovre, Brønshøj, Fremad Amager og B 1908. organisationsmodellen skal være den samme.
Men to hold fra østrækken skal over i vestrækken, og det sker efter lodtrækning, så AB Gladsaxe må hellere sørge for at blive gode venner med fru Fortuna, inden holdene fordeles.
Langt om længe ser det ud som om Jonas Troest kan spille, så der kan komme styr på AB Gladsaxes forsvar, der i særklasse har været det ringeste i rækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top