AB Gladsaxe skifter træner
Thomas Nørgaard væk efter nedrykningen til 2. division

Thomas Nørgaard er nu fortid som træner for AB Gladsaxe, der i næste sæson spiller i 2. division. Thomas Nørgaard har ifølge ABs hjemmeside selv valgt at stoppe i klubben, hvor han har været i otte år.
AB Gladsaxe er gået på jagt efter en afløser for Thomas Nørgaard, der konstant har haft ryggen mod muren rent sportsligt, siden han overtog posten som cheftræner. I forrige sæson lykkedes det i absolut sidste øjeblik at klare frisag, da nedrykningen skulle undgås, men bortset fra en kort opblussen i efteråret, har AB Gladsaxe haft svært ved at levere varen. Forsvaret var for ustabilt, og angrebet for ineffektivt.
Reservemålmand Aris Vaporakis forlader også klubben lige som brasilianeren Thiago Borges, der blev lejet hos FC Vestsjælland.
Den 19-årige målmand Mark Jensen indlemmes i 1. holdstruppen. Han fik debut mod Vendssyssel i efteråret og gjorde det særdeles glimrende uden at blive passeret, så han kan blive et fint supplement til Jannich Storch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top