annonce
Alle cd´er blev solgt
Brunch-og-Jazz-05-23-15.jpg
Med guitar, kontrabas og trommer som akkompagnement fremførte Cathrine Legardh på smukkeste vis digte af Tove Ditlevsen. Foto: Kaj Bonne.
Jazzsangerinde indtog Slotspavillonen

Når musikere og sangere optræder, har de næsten altid cd´er med som publikum kan købe. Og dets amme havde sangerinden Cathrine Legardh da hun sammen med tre musikalske venner optrådte på Aldershvile Slotspavillon med restauratørerne og Gladsaxe Jazzklub som bagmænd. Alle cd´erne blev revet væk. Hun kvittede jobbet som skolelærer for snart ti år siden og sprang ud som jazzsangerinde. I årene efter har hun optrådt med stor succes på jazzscener i Storbritannien, USA og i de nordiske lande. I Kina repræsenterede hun med sin kvartet Danmark ved ’WORLD EXPO 2010’.
Hun har høstet mange anmelderroser i forbindelse med en række CD-udgivelser – og albums både for børn og voksne. Senest har hun udsendt CD’en ”I mit hjertes café”, hvor der er sat musik til digte digte fra Tove Ditlevsens lyrikværksted.
Restauratørerne og Gladsaxe Jazzklub præsterede endnu engang at opnå fuldt hus til deres fælles arrangement. Tove Ditlevsens gode tekster stod tydeligt hørbare frem i Cathrine Legardhs klare diktion, og kollegernes beherskede backing gjorde intet for at stjæle opmærksomheden. Smuk vokaljazz med en klar hilsen til nordisk visetradition.
Søndagskoncerten i Slotspavillonen høstede anerkendelse hos publikum. Håndgribeligt blev dette bevist ved, at sangerindens medbragte CD’er blev solgt – hver og én.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top