Bagsværd rykker ned med maner
Pressede DS-hold i pokalturneringen

Resultaterne gik ikke lige Bagsværds vej, da de sidste afgørende kampe blev spillet i de højere rækker. De sjællandske hold klarede sig dårligt, så Bagsværd blev trykket ud af serie 2.
Men Bagsværd viste flot spil i pokalturneringen, hvor Fredensborg fra danmarksserien var heldige med at vinde 3-2 i Bagsværd.
Fredensborg startede kampen bedst og kom foran 1-0. Bagsværd kom på 1- 1 ved Jesper Merved. Efterfølgende fik Fredensborg udvist deres målmand for et frispark uden for feltet, hvor målmanden tog en målchance fra Bagsværd. Bagsværd kom i den efterfølgende periode på 2- 1 ved Kenneth Beyer på assist fra Anders Jansen, og havde herefter flere 100 procent chancer til at bringe sig yderligere foran. Men som det ofte går, når man ikke scorer på sine chancer udlignede Fredensborg til 2- 2. Alle indstillede sig herefter på an straffesparksafgørelse. Desværre begik Bagsværds målmand en personlig fejl og spillede en Fredensborg angriber fri til målet til 2- 3. -Kampen blev et billede på vores sæson, i perioder masser af godt spil, men også mange misbrugte scoringsmuligheder. Dette har resulteret i mange unødvendige nederlag, og har også ført til nedrykning fra serie 2. Det er utroligt, at et hold der spillemæssigt kan matche et hold fra Danmarksserien ender som nedrykker fra serie 2. Vores held er at næste sæson kun bliver en halvsæson, da turneringen bliver vendt til en kalenderturnering. Så vi er forhåbentlig at finde i serie 2 allerede til december, siger træner Flemming Bockelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top