Bagsværd tror på det
Men der skal scores mål

Bagsværds senior 1 mødte Greve i weekenden, og det blev til et nederlag på 1-2, så bagsværd er holdt fast i bunden af rækken.
I kampens første 20 minutter havde Bagsværd et klart spillemæssigt overtag, desværre formåede Bagsværd ikke at score i denne periode. I stedet lavede Greve to mål i den sidste periode af halvlegen. Et mål direkte på frispark og et mål hvor Bagsværd holdt op med at spille i den tro, at der var offside. I 2 halvleg var Bagsværd igen dominerende, men formåede kun at score en enkelt gang. Det var dog et flot mål scoret på et gennemspillet angreb af Jesper Merved efter indlæg fra kun 19 årige Jeppe Rydell.
-Vi har trods nederlaget en nogenlunde god fornemmelse, meget af vores spil fungerede, men vi skal score i vores gode perioder af kampene og det formåede vi ikke i lørdags. Vi skal onsdag spille en udsat kamp mod Orient, og den kamp kan forhåbentlig igen bringe os på den rigtige side af den potentielle nedrykningsstreg, siger træner Flemming Bockelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top