Bagsværd under pres
Pokalsensation lunede i nedrykningsstrid

Bagsværd havde et hårdt program med tre kampe på en uge, og de gav to sejre og et nederlag. Og holdet har det svært i bunden af serie 1.
Første turneringskamp i serie 2 mod Jyllinge, og her vandt Bagsværd med 1-0. Christian Rudbeck scorede det afgørende mål, via et flot spark fra kanten af feltet. Herefter burde Bagsværd have lukket kampen. Anden halvleg blev dog unødvendigt spændende, da Bagsværd ikke kunne følge op på det flotte spil fra anden halvleg.
I onsdags gjaldt det pokalkampen mod Haslev fra sjællandsserien, og her skabte Bagsværd en mindre sensation ved at vinde med 2-0 på to mål scoret af den 19-årige Lucas Halle.
-Vi fik skabt en lille pokalsensation via godt spil og en god fight. Vi håber, at holdet fik set hvad der skal til hvis man vil spille på et højere niveau end serie 2. Derudover håber vi, at holdet kan bruge erfaringen fremover i turneringskampene, siger træner Flemming Bockelund.
I lørdags gik det dog galt, da Bagsværd tabte 1-2 til Ejby. Selv om Bagsværd havde masser af chancer. Bagsværd fik hurtigt sat sig på kampen, og skabte i kampens første halvleg mange chancer heraf flere 100 % chancer. Bagsværd viste i det hele taget i denne periode, at de var et bedre fodboldhold end Ejby. Der skulle dog hjælp til via et selvmål før Bagsværd kunne bringe sig på 1-0. Herefter burde Bagsværd have scoret yderligere 3 – 4 gange, men store chancer blev misbrugt. Desværre kom Bagsværd aldrig rigtigt ud til anden halvleg, de holdt helt op med at spille fodbold. Kort efter en udvisning til Bagsværd scorede Ejby til 1-1 og kunne efterfølgende bringer sig på 2- 1 via et klodset begået straffespark.
Bagsværd er på ottendepladsen med 25 point hårdt presset af Orient med samme pointtal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top