Bagsværdpige skrap til kapsejlads
simone.jpg
Ved stævnet på Furesøen kvalificerede Simone Dahlberg-Garde sig sammen med 2 andre lovende sejlere fra Yachtklubben Furesøen til at deltage i det Nordiske mesterskab. Simone ses her for fuld fart på kapsejladsbanen Foto: Mogens Hansen
Simone Dahlberg-Garde skal til NM i Finland

Selv om man bor i Bagsværd, kan man godt kvalificere sig til kapsejladser. Det har Simone Dahlberg-Garde netop bevist.
Sammen med Isabell Schlegel og Sara Emilie Vinding har hun netop kvalificeret sig til kampen om det nordiske mesterskab. Der sejles i Kirkkonummi i Finland. Simone er medlem af Yachtklubben Furesøen
Yachtklubben Furesøen var i forrigedste weekend værter ved forsommerens sidste TORM Junior GrandPrix. Her udtages hvert år de dygtigste Optimistsejlere i A-klassen, som skal repræsentere de danske farver ved VM, EM og NM senere på året. Ud over Optimistsejlerne omfattede weekendens TORM Junior Grandprix-stævne også Zoom8- og Feva-klasserne. Yachtklubben havde desuden valgt at tilbyde kapsejlads for B- og C-sejlere og de yngste Begynder-C sejlere.
Yachtklubben Furesøen har flere lovende sejlere i Optimistklassen, og i forlængelse af stævnet udtog Optimist Class Denmark de 3 Furesøsejlere, Simone Dahlberg-Garde, Isabell Schlegel og Sara Emilie Vinding til deltagelse i Det Nordiske mesterskab, som i år finder sted i Kirkkonummi i Finland.
Vejret var gennem hele stævnet præget af frisk til hård vind og skiftende skydække med en del sol undervejs. Alt i alt et vejr, som er noget nær det ideelle for afvikling af et så centralt stævne som et TORM Junior Grandprix. For de yngste sejlere på C- og Begynder-C-banerne ville det dog have været rart med lidt mindre vind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top