Borgmesteren fik spejderudfordringer
Spejderhytte-03-26-15.jpg
Borgmester Karin Søjberg Holst havde fået en seriøs udfordring, da hun med en økse skulle kappe det røde bånd over. Foto: Kaj Bonne.
Er der en spejder gemt i borgmesteren?

Solen skinner og latteren fra børnene og deres forældre giver en dejlig klang i ørene. Det er tirsdag aften i juni måned og pigerne fra De grønne pigespejdere er igen samlet for at sige tak og på gensyn til årets sommerafslutning ved. Vi er på Tjele Alle tæt på Stengård Kirke.
Mens alle nyder den lækre grillmad, ventes der spændt på det næste der skal ske – i år er programmet nemlig ikke helt som det plejer.
Gladsaxe Kommune og Friluftsrådet har tilsammen sponsoreret en flot ny bålhytte, som denne aften skal indvies. I den forbindelse har borgmester Karin Søjberg Holst takket ja til at kigge forbi.
Til stor begejstring for både børn og voksne får borgmesteren overrakt en økse til at hugge det flotte røde bånd over på – sådan på ægte spejder-manér. Men udfordringerne stopper ikke her. Efter at alle spejderne er løbet ind og har stillet sig i den meget rummelige nye bålhytte, bliver champagnesablen fundet frem. Det er borgmesteren god til – ét hug så er proppen af!
Med vin fra Asti og børnechampagne i glassene kan festlighederne fortsætte. Der lyder latter fra tilskuerne, da de yngste spirer fremviser et lille komedie-show for alle de andre spejdere og deres forældre. Da aftenen slutter ser man børn gå hånd i hånd med deres forældre med et veltilfreds smil på deres læber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top