Bredere byfest næste år?
Dancykel i Bagsværd kan godt lide byfester.

Faktisk synes vi, at det er et imponerende stykke arbejde, som medlemmerne af handelsstandsforeningen gør igen og igen. Men desværre kan det ikke betale sig for os at være med i festlighederne, selvom vi gerne ville. Så – ligesom halvdelen af byen – måtte vi desværre holde lukket under Go’ Nat Bagsværd, og dermed være med til at gøre bybilledet halvt så spændende for gæsterne.
For desværre er strukturen således, at hver forretning i byen skal betale præcis det samme beløb for at deltage. Således er deltagerprisen nøjagtigt den samme for en butik, der er fire gange så stor som vores. Hvorfor ikke starte med at indføre en niveaudeling af deltagerprisen, så den ikke længere er en til en, men beror på størrelse?
Det kunne være interessant, hvis Gladsaxe Kommune i 2016 ville lægge en klausul ind i deres støttekroner, så de kun ville blive udbetalt, hvis 70 procent af butikkerne ville deltage, og dermed inspirere til at løsne lidt op forhandlingsklimaet i byen.
Morten Kornbech
Salgschef i Dancykel
og Nasir Bashir
cykelmontør

1 kommentar om “Bredere byfest næste år?”

 1. Heidi Eckhof (Pingvinen bodega) siger:

  jeg er helt enig med det der er skrevet.
  Har Pingvinen bodega på Bagsværd torv som var spæret helt inde den aften.
  Og vi har jo åben alle dage til kl 22 eller sener og derfor kan jeg ikke se at vi skal betale så meget for at være med i den ene aften.Jeg har været med i handelsforening i et par år men det er lige som om at de ikke vil hører på hvad vi andre siger og mener. Så derfor meldte jeg mig ud igen. Hvis dersker noget andet i forretningen vil vi da gerne være med.

  Heidi Eckhof
  Pingvinen Bodega

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top