Byfest er en investering
Som svar på salgschef i dancykel, Morten Kornbechs, indlæg omkring ”Bredere byfest næste år”

Tak for de rosende ord: ”Imponerende stykke arbejde, som medlemmerne af Handelsforeningen gør igen og igen”
Tak Morten og vi gør det med glæde igen og igen, men det kræver, at de butiksdrivende vil bakke hinanden op og være med til at gøre Go`Nat Bagsværd bred. Gør butikkerne deres regnskab op, med den kæmpe arbejdsindsats, det er at være selvstændig, så er det ikke en indbringende dag. Nogle kalkulere med underskud. Vi gør det med glæde for byens borgere, vi tror på, at det er det hele værd og det er en investering for fremtiden. Hvis ikke butikkerne står sammen og gør det til et attraktiv sted at bo for kunderne, så er det ikke sikkert at vi har kunderne i morgen. Derfor håber vi, at du vil tage udfordringen op, som din kollega ”Cykelkrogen”. De vælger at se mulighederne i stedet for begrænsningerne.
Vi håber, at du sammen med os andre, vil være med til at gøre kunderne glade og ikke kun tænke profit på den aften, men også tænke langsigtet. Det gør ikke noget at kunderne siger: ” Butikkerne vil os det bedste”.
At du syntes kommunen skal lave klausul på det tilskud Handelsforeningen har fået de sidste par år undre os, da det er alle borgere i byen, der vil få en knap så spændene Go’nat Bagsværd.
Min kone og jeg bor i Slagelse, vi er ude af forretningen til Go`Nat Bagsværd kl. 23.30 og vi står igen i forretningen lørdag morgen kl. 9.45 for vi elsker vores job og vores kunder.

Mie og Glenn
Kirkegaard Guld og Sølv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top