Drukner i succes
Gymnastik-08-21-15.jpg
Bevægelse er vejen frem – både når det gælder sundhed og indlæring. Foto: Kaj Bonne.
GIF Gymnastik tvinges måske til at bygge selv

For nogle år siden investerede GIF Gymnastik i et meget stort beløb i en springgrav i Sportshal 2 på Gladsaxe Stadion. Nu kan det måske ende med at foreningen selv skal bygge en hal for at leve op til ambitionen om at få lettet presset på ventelisten. 200 vil gerne meldes ind.
Der er 1.400 medlemmer lige fra de allermindste til pensionister
”Hver eneste uge holder vi en kæmpe stor, glad og sund bevægelsesfest,” fortæller en stolt formand Hanne-Jette Hinsch.
På trods af at sommerferieaktiviteterne blev udvidet fra 3 til 6 uger, blev der rekordhurtigt udsolgt og ventelisten er på flere hundrede. ”Vores udfordring nummer 1, 2 og 3 er mangel på plads” fortæller sportschef på breddelinjen, Rikke Hansen.
Sportschef Jan Darville siger: ”man regner med, at indbyggertallet stiger i kommunen, og man vil gerne have endnu flere til at bevæge sig. Vi og mange andre foreninger i kommunen efterlyser en ambitiøs, langsigtet plan, hvor kommunens idrætsanlæg udvides og opgraderes. Rammerne skal skabes, så skal vi nok putte liv i dem. Vi skal have en letbane igennem kommunen, og nu skal der besluttes, om Gladsaxe skal være et sted, hvor man stiger på og kører væk, eller om det er her, man bliver og andre kommer til” Sportschef og FIG bestyrelsesmedlem Frank Bøgelund slutter: ”Hvis der ikke nu kommer gang i en plan og investeringer, så må vi enten holde en masse børn, unge og voksne ude af foreningslivet, eller selv i gang med at bygge, og vi synes det er helt vildt, hvis frivillige kræfter skal til at være bygherrer for at kunne efterleve de samfundsmæssige ønsker omkring hvor stor en del af befolkningen, man ønsker som medlem af en forening eller idrætsklub” .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top