En hyldest til lyset
Sankt-Hans-08-27-15.jpg
Bagning af snobrød er vist altid et hit, når der er børn i nærheden, så der blev hygget ved Enhedslistens Sankt Hans-fest i Utterslev Mose. Foto: Kaj Bonne.
Stort fremmøde til Lions´ Sankt Hans -fest ved Bagsværd Sø

Statsministeren blev skiftet ud, og så blev Sankt Hans-festen på Marienborg aflyst. Det kom Sankt Hans-festen ved Bagsværd Sø så til gengæld at profitere af, for der var et flot fremmøde til underholdning og bål og tale. Lions stod som arrangør, så der kom gode penge i kassen til diverse humanitære og kulturelle formål.
Sjællands Politiorkester og Kopisterne spillede, Eventyrridderne hyggede omkring børnene og spredte skræk – på den gode måde – og borgmesteren Karin Søjberg Holst holdt båltalen, hvor hun især hæftede sig ved hvordan lyset påvirker vores humør og vilje til at komme hinanden ved.
-Vi skal suge kræfter ud af de lyseste sommeraftner, slog hun fast.
Så blev bålet tændt. Heksen futtede af, og der var lagt heksehyl ind i bålet, så det hele virkede mere autentisk med turen til Bloksbjerg. Desværre var der også et par vildfarne stykker fyrværkeri, der skulle have været gemt til det afsluttende fyrværkeri.
Enhedslisten havde traditionen tro sin Sankt Hans-fest i Utterslev Mose, hvor der også var mange, der ville ud i lyset for at være sammen med andre.

Sankt Hans 18 27-15

Sankt Hans 20 27-15

Sankt Hans 21 27-15
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top