Festlig debat i Bagsværd
Det er en bragende god og intens debat vi lige nu har om fremtidens handelssamarbejde om byliv og især Go’ Nat Bagværd.

Det er særdeles positivt, at vi kan debattere åbent og i en god tone, så borgerne har mulighed for at for at følge med i – og bidrage til – byens fremtid. Mange tilkendegiver, at de først nu har fundet ud af, hvordan det hele foregår.
Jeg kan efter mange breve og samtaler dette forår konkludere, at en forfriskende udvidelse af byens handelssamarbejde strander på spørgsmålet om en fordelingsnøgle til finansieringen af festlighederne. At butikkerne A og B lige nu må betale det samme for deltagelse, selvom A er f.eks. tre gange så stor som B.
Det er mit håb, at vi – gerne i samarbejde med kommunen – finder en fordelingsnøgle dette efterår, der kan fremtidssikre bylivet i Bagsværd.
Morten Kornbech
Salgschef i Dancykel

3 kommentarer om “Festlig debat i Bagsværd”

 1. Søren Beier siger:

  Vi håber, at der kommer en løsning til gavn for Bagsværd til efteråret, så vi kan forhindre, at de tomme butikslokaler formerer sig.

  Søren Beier, Micromanager i Bagsværd Lakrids

 2. Bo Andersen siger:

  Det er jeres egen skyld, hvorfor skulle man handle i Bagsværd. Alle butikkerne ligger spredt ud over hele byen, man skal farer fra den ene enden af byen til den anden! Få samlet de butikker i et center eller centergade/ strøg, luk nogle af alle de gennemgående veje der splitter bymidten op, nedlæg alle de små parkeringsområder! Jeg handler aldrig i Bagsværd eller i hvert fald sjældent, jeg tager heller til Lyngby, de eneste butikker jeg bruger er dyrelægen/handlen, engang imellem apoteket og Matas. Jeg forstår ikke hvorfor bilerne ikke kan ledes ud på ringvejen, uden om bymidten, så ville det være meget mere rart og rolig at være i bymidten. Go´Nat Bagsværd trænger gevaldigt til en fornyelse, det er jo det samme der sker hver år, kedelig musik og boksning er ved at være for trivielt. Det samme show der trækkes frem hver år og støves af, har man været der et år….. ja så er der absolut ingen grund til at komme mere! Angående butikkernes deltagelse/betaling til Go´ Nat Bagsværd, kan jeg kun se det retfærdige i at, butikker der tjener 3 gange så meget som en anden, også må betale 3 gange så meget. Altså jo større omsætning jo større deltagerbetaling!

 3. Tak for input!
  Jeg skal i hvert fald gøre mit for at redde, hvad reddes kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top