- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Fokus på livsstil

– Pivlækker biks!
Lykønskningerne væltede ind på Boutique MollyLous facebook-side. I onsdags rykkede den kendte Søborg-butik ind på Søborg Hovedgade 63. I fysisk forstand ned ad bakke i forhold til de tidligere lokaler på Søborgs Butikstorv over for Søborg Torv, men indehaver Lone Tronier håber på opgangstider i Søborgs Hjerte.
– Jeg fører stadig de samme tøjmærker, men jeg gør mere ud af livsstil. Jeg syntes, at der manglede en livsstilsbutik i Søborg, siger Lone Tronier.
MollyLou som nu hedder MollyLou Livsstil fører nu brugskunst, produkter fra både Nicolas Vahé og Karamelleriet fra Bornholm. – Og som noget helt nyt har jeg været så heldig at føre det danske mærke ”BySwiercz” i min butik, fortæller Lone Tronier. BySwiercz’ læbestifter, lipgloss, neglelak og børster tiltaler et både yngre og internationalt klientel, og MollyLou Livsstil har sammen med en butik i Vejle fået lov til at sælge produkterne.
– Jeg er glad for, at jeg har fået et lysere lokale på gadeniveau, og de andre butiksindehavere har hilst mig velkommen. På længere sigt vil jeg måske sælge endnu mere brugskunst og delikatesser, siger Lone Tronie.