Gladsaxe-politikere på folkemøde
Gladsaxe-politikere-på-folkemøde.jpg
Susanne Palsig (tv.) og Karin Søjberg Holst deltog også i år i folkemødet på Bornholm. Her fortæller de Gladsaxe Bladets udsendte medarbejder om de mange spændende aktiviteter under årets folkefest. Foto: Kaj Bonne.
Vitaminer til det kommende politiske arbejde

Gladsaxe Byråd var stærkt repræsenteret på det årlige folkemøde i Allinge på Bornholm. En lynhurtig uautoriseret optælling sagde, at mindst 11 byrådsmedlemmer var på klippeøen i år. Og skønt de fleste danske stjernepolitikere havde mere travlt med at føre folketingsvalgkamp, så var mødet i den grad folkeligt med omkring 100.000 deltagere i de flere end 2.700 aktiviteter.
I modsætning til mange andre kommuner har Gladsaxe ikke sit eget telt. Byrådsmedlemmerne indgår i paneler og debatter, hvor der er inviteret, men de går ligeså gerne rundt og slår sig ned, hvor et interessant emne belyses.
Byrådsmedlem Susanne Palsig (SF) og borgmester Karin Søjberg Holst (A) var rørende enige om, at folkemødet endnu en gang levede op til sit navn. De fortalte begge entusiastisk om det politiske vitamintilskud, de fik under årets fire mødedage.
– Næste år får byrådsmedlemmerne mulighed for at leje sig ind på Gladsaxe Læreforenings feriekoloni Halleklippen ved Nexø. Det var desværre ikke muligt i år, fortæller Karin Søjberg Holst.
Om alle byrådsmedlemmer vil benytte sig af tilbuddet om at få sengeplads på Halleklippen må tiden vise. Susanne Palsig har selv et sommerhus på Bornholm, og Venstres gruppe – i år repræsenteret ved Ebbe Skovsgaard, Kim Wessel-Tolvig og Pia Skou – har i flere år lejet sig ind på en bondegård, hvor service og morgenmad er i top.
Folkemødet arrangeres for sjette gang i 2016 fra den 16.-19. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top