annonce
Gladsaxesvømmere hentede 16 medaljer
udspring.jpg
Gladsaxesvømmerne fik stort udbytte af deres træningsarbejde. Foto: Privat
Kun Kvik Kastrup var bedre i medaljestatistikken

19 af Gladsaxes yngste konkurrencesvømmere i årgangene 2003/2004 for piger og 2001/2002 for drenge, havde kvalificeret sig til at deltage ved de danske årgangsmesterskaber for deres årgangsgruppe i weekenden – og de klarede sig mere end nydeligt
Gladsaxesvømmerne var med helt fremme i de fleste løb og blev slutteligt nr. 2 i medaljestatistikken med i alt 16 medaljer – lige efter Kvik Kastrup svømmerne med i alt 17 medaljer.
De flotte medaljeresultater fordelte sig på i alt 5 individuelle medaljetagere og en knivskarp pigeholdkap som formåede at hjembringe medalje i alle 4 holdkapper, hvoraf to blev af den fineste karat.
Medaljetopscorerne blev i denne omgang Mia Rindshøj med i alt fem individuelle medaljer og fire holdkapmedaljer, samt Gro G. Rasmussen med i alt fire individuelle medaljer og fireholdkapmedaljer. Ud over denne omgangs medaljekandidater, så viste også flere blandt de yngste i gruppen spirende resultater, her kan nævnes Sara D. Bartels som ender lige uden for medaljerne, men bestemt værd at holde øje med og Jeroen Grimmelikhuijzen som var en del af drengeholdkappen på 4x100m fri som endte nr. 4.
Hele gruppen løftede samlet set niveau om end den stadig præstere noget urutineret med en hel del udsving i niveauet på resultaterne for den enkelte udøver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top