annonce
Hårde hvidevarer og bløde værdier
Skousen-26-15.jpg
Den 28-årige Martin Bolting får travlt fra start, når han som franchisetager åbner en Skousen-butik i Buddinge Centret. Først har han åbningssalg og derefter sommerudsalg. Foto: Kaj Bonne.
Ny franchisetager fra Skousen vil hjælpe unge ledige

Lørdag den 27. juni åbner hvidevarekæden Skousen butik nr. 51. Det sker i Buddinge Centret, hvor den 28-årige franchisetager Martin Bolting åbner en af Nordsjællands største hvidevarebutikker. Butikken er på hele 725 kvadratmeter og er placeret ved siden ad Fakta.
Martin Bolting er oplært i Skousen og var salgskonsulent i kæden i en række år, inden han fortsatte hos Shell i først Bagsværd og siden Hellerup. Netop i det sidste job lykkedes det Martin Bolting at fuldbyrde noget af det, som står hans hjerte nær, nemlig at hjælpe unge ledige: – Ikke at have arbejde er noget af det værste. I Hellerup havde jeg godt samarbejde med kommunen, så det lykkedes at få unge ledige tilbage på arbejdsmarkedet. Således havde en ung mand fået ødelagt sin ryg, men han mødte tre gange om ugen og arbejdede ti timer om ugen. Nu må tiden vise, om lignende kan lade sig gøre her i kommunen. Men jeg er i hvert fald parat til at bistå der, hvor det er muligt, fortæller Martin Bolting.

Klar til opfølgning
Skousen i Buddinge vil ligesom kædens andre butikker satse benhårdt på ekspertise, service og opfølgning. – Vi matcher laveste netpris – til gengæld får kunden så alt det andet med oveni. Hos os kan de spørge ind til produktet og finde det, som lige præcis passer dem. Og skulle der opstå problemer, kan kunden altid vende tilbage til os, så står vi parat til at følge op på sagen, siger Martin Bolting.
Selv om netsalget er blevet populært, vælger fire ud af fem danskere stadig at købe deres hårde hvidevarer i en butik. Martin Bolting glæder sig til at hilse de nye kunder velkomne: – Og vi dækker ikke blot Gladsaxe Kommune. Vi er også nærmeste Skousen-butik for Lyngby og Gentofte. Derfor vil vi gøre alt for at trække kunder fra disse områder til Buddinge.
For også at tilbyde kunderne noget godt for øjet vil Bagsværd-kunstneren Trine Panum udstille nogle af sine malerier i den store butik.
På fredag den 26. juni holder den ny butiksejer reception for leverandører, netværk og andre interesserede: – Lørdag og søndag har vi åbningssalg fra kl. 9 om morgenen, og allerede om mandagen er vi med i Skousens sommer-udsalg, der kører i en uge, siger Martin Bolting, mens håndværkerne hamrer og regerer, så forretningen kan stå klar til at modtage Gladsaxe-borgerne fra lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top