Hærværk på valgplakater
antidemokrati.jpg
En valgplakat med Pia Kjærsgaard er malet over, så det ser ud som om hun bærer en burka. Foto: Privat.
Dansk Folkeparti angrebet massivt

Nu gik det lige så godt, og så gik det atter galt. Mange valgplakater for Dansk Folkeparti er enten flået ned eller overtegnet.
-Efter flere valg i træk uden nævneværdig hærværk på Dansk Folkepartis plakater, kunne man godt tro at demokratiet havde sejret, så alle kunne stille op i fred og ro, men nej, ved dette folketingsvalg, viser hærværksmændene igen deres usle og udemokratiske ansigt, siger Kristian Niebuhr, der er formand for Dansk Folkeparti i Gladsaxe og byrådsmedlem.
– Udover at der er blevet malet på mange af Dansk Folkepartis plakater, ja så er masser af plakaterne også blevet revet ned og ødelagt. Vi har kunne erstatte nogle af dem, men ikke alle. Man kunne godt få den tanke, at der var nogle i befolkningen, der var bange for Dansk Folkepartis succes og det er derfor Dansk Folkeparti igen skal udsættes for massivt hærværk, siger Kristian Niebuhr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top