”Hjælpsomme” tyve
Kvinde fik afluret sin dankode og blev derefter ”hjulpet”

Efter et indkøb på Søborg Hovedgade kom en kvinde ud til sin bil. Den var punkteret. En mand tilbød straks at hjælpe. Han var særdeles imødekommende og var tålmodigheden selv. Hjalp med at skifte hjul.
Efterfølgende finder kvinden ud af, at hun har fået lænset et større beløb på sit dankort – mindst 10.000 kroner. Ifølge politikommissær Michael Liebst Sørensen fra Københavns Vestegns Politi er episoden fra 26. maj, og der er sandsynligvis sket det, at kvindens dankortkode er blevet afluret under et indkøb i en forretning. Den hjælpsomme mand har haft en medgerningsmand, der har afluret koden. Da kvinden sætter sin taske med dankortet ind på bilens bagsæde, har medgerningsmanden snuppet kortet og hævet penge.
Der er et signalement af de to gerningsmænd, der beskrives som østeuropæisk af udseende. Den ene er 45-55 år, 180 cm høj, almindelig kropsbygning og iført mørkeblå jakke. Den anden er 30-35 år, spinkel, kort, mørkt hår og iført mørkt tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top