annonce
Hvinende gode piger
Hvinende-gode-piger.jpg
Foxy Stars under udførelsen af deres program, der indbragte dem en tredjeplads ved Sommer Cup i lørdags. Foto: Jan Løfberg
Foxy Cheerleaders’ Sommer Cup var en succes

Det er imponerende. Det ser så legende let ud, når cheerleaders sender en pige til vejrs i op til flere etagers højde. På tilskuerpladserne blev der heller ikke sparet på begejstringen fra veninder, venner og familie under årets Sommer Cup i Gladsaxe Sportshal i lørdags.
Sammen med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) arrangerede den lokale klub Foxy Cheerleaders en succesrig Sommer Cup, hvor der var 436 deltagere – 130 flere end sidste år – og endnu flere tilskuere. Det var første gang i fem år, at en cheerleading-konkurrence afvikledes på Sjælland. Foxy Cheerleaders var enormt taknemmelige for opbakningen fra sponsorer, forældre og frivillige hjælpere.
”Let’s Go” var et tilbagevendende kampråb for holdene, og cheerleaders i alle aldre uden for opvisningsgulvet opmuntrede hvinede med entusiasme.
Foxy Cheerleaders opnåede fire bronzeplaceringer i Senior, Junior, Peewee A og Group Stunt. – Endvidere var vores Peewee B-hold med i en kategori, hvor der ikke gives placeringer, men vi syntes, at holdet gjorde det super flot, fortæller kasserer i Foxy Cheerleaders, Sus Vejby Andersen.
Er du interesseret i at blive cheerleader, så træner Foxy – både piger og drenge – tre steder i Gladsaxe: Gyngemosehallen, Grønnemose Skole og Stengård Skole. Se mere på www.foxycheers.dk eller besøg foreningens stand på Gladsaxe Dagen den 22. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top