Irma-chef dribler videre
IRMA-27-15.jpg
På fredag har butikschef Jørn Larsen 40 års jubilæum i Irma. Samme dag stopper han som butikschef i Søborg. Om tre uger starter han som butikschef i Irma på Østerport. Foto: Kaj Bonne.
Jørn Larsen stopper som butikschef i Søborg på sin jubilæumsdag

Det er næppe forkert at kalde butikschef Jørn Larsen for en af Børge Olsens drenge. Irma-ikonet stod i spidsen for supermarkedskæden, da Jørn Larsen blev ansat som lærling for 40 år siden. På fredag skrives et par nye kapitler i Jørn Larsens liv. På sin 40 års jubilæumsdag afslutter Jørn Larsen et kapitel som butikschef, men til gengæld åbner han et nyt. Om tre uger starter han som butikschef for Danmarks største Irma – den på Østerport.
– Irma er en livsstil. Det er enten-eller. Enten er du der i kort tid eller også bliver du der hele livet. I Irma er det ikke noget særsyn at have 40 års jubilæum. Vi er da fire stykker, der har 40 års jubilæum inden for de næste par måneder. Sidste år havde en medarbejder her i Søborg 40 års jubilæum, og i foråret havde en medarbejder i en anden butik 50 års jubilæum. Og jeg går da også efter de 50 år, siger den 57-årige Jørn Larsen grinende.
Butikschefens sjællandske accent spores. Jørn Larsen kommer fra Køge, og han nåede at spille på 1. ynglinge i byens berømte fodboldklub, der blev dansk mester i 1975 – det år hvor Jørn Larsens erhvervskarriere startede hos Børge Olsen. Jørn Larsen lagde ikke helt støvlerne på hylden og har da også spillet fodbold på Irmas hold sammen med blandt andre den kendte B1903-spiller Karsten Jønsson.

Loyale Søborg-kunder
Irma-livsstilen har i den grad sat sig i Jørn Larsen. Han begyndte som butikschef i Søborg i 2004, da SuperBrugsen blev afløst af Irma. Siden flyttede Irma til de nuværende lokaliteter på Søborg Hovedgade 70. Han fortæller begejstret om kunderne.
– Vi har et fantastisk kundeunderlag og et særdeles loyalt publikum i Søborg. Jeg har virkelig haft 11 gode år som butikschef ”herude”, som Jørn Larsen siger. I mange år boede han i Greve, men er nu sammen med konen flyttet til Holmen i København.
– Når jeg starter på Østerport, kan jeg cykle på arbejde. Men det er nu ikke derfor, at jeg skifter job. Jeg har aldrig tidligere været 11 år i samme Irma, så nu syntes jeg, at det var på tide at prøve noget. I Søborg er vi blandt de fem største Irmaer, og jeg skal nok sørge for, at vi forbliver nummer ét på Østerport, siger Jørn Larsen.
Mange pile peger i Irmas retning. Danmark er på vej ud af den økonomiske krise. Der er en større økologisk bevidsthed i befolkningen. – Og som jeg siger til alle medarbejdere: Det er kunderne, der betaler vores løn.
Jørn Larsen har reception i Irma Søborg fredag den 3. juli mellem kl. 7.30 og 9.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top