”Kultur der Dur” skal flytte
Kultur-der-Dur.jpg
I sidste uge var der sanse- og bevægelsesfestival på plænen på Bank-Mikkelsens Vej. Den 19. august i år afvikles ”Kultur der Dur” som sædvanlig på samme plæne, men til næste år flyttes festivalen til Kellersvej. Foto: Kaj Bonne.
Til næste år skal festivalen afvikles på Kellersvej

Festivalen ”Kultur der Dur” har snart eksisteret i 30 år. Gladsaxe Kommune og Gentofte Kommune er i fællesskab værter for festivalen, der arrangeres i samarbejde med kommunerne i Brøndby og Herlev samt og Region Hovedstaden. Sidste år deltog over 1.000 feststemte mennesker i festivalen, og slogannet for festivalen er: ”Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede. Retten til et liv med glæder, sorger, store og små oplevelser – et liv som alle andre.”
I år den 19. august afvikles festivalen så for sidste gang på plænen på Bank-Mikkelsens Vej i Gentofte Kommune. I 2016 starter et byggeprojekt på området ”Det gode liv – i nye rammer”, fortæller Nanna Helsted fra social- og handicapforvaltningen i Gentofte Kommune. Vinderprojektet er udstillet på Vangede Bibliotek, hvor det kan ses hen over sommeren.
– Næste år er det meningen, at vi afholder en ”lightmodel” af ”Kultur der Dur” på Kellersvej, fortæller Jakob Volther, forstander for Kellers-
vej 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top