Kvinderne i centrum
Grundlovsmøder præget af kvinders valgret og folketingsvalg

Grundlovsmøder er ikke det store tilløbsstykke i Gladsaxe. Det blev igen bevist i år, da de konservative, socialdemokraterne og Venstre havde annonceret med møder.
Tilsammen kunne de tre partier vel mønstre ca. 170 deltagere med socialdemokraterne lidt foran Venstre, der igen var en anelse foran de konservative.
100 året for kvinders valgret var naturligvis en vigtig del af møderne, men lige så naturligt var folketingsvalget også med på programmet.
Henrik Sørensen talte selvfølgelig ved de konservatives møde i Aldershvile Slotspark, hvor også Lyngby-Taarbæks borgmester Sofia Osmani og byrådsmedlem Lars Abel talte.
Hos socialdemokraterne, der holdt møde i rådhuskælderen, talte borgmester Karin Søjberg Holst om kvinders valgret og nævnte, at man her i kommunen har mange kvinder i byrådet. To kvinde4r fra henholdsvis Marokko og Egypten fortalte om deres forhold, og folketingsmedlem Jeppe Bruus talte.
Hos Venstre talte tidligere minister Rikke Hvilshøj, byrådsmedlem Ebbe Skovsgaard og folketingskandidat Mads Fuglede.

Grundlovsdag 06 24-15
Borgmester Karin Søjberg Holst var flankeret af Sana Benbelli fra Marokko og Salma El-Naqqash fra Egypten. Foto: Kaj Bonne.

Grundlovsdag 12 24-15
Ebbe Skovsgaard, Mads Fuglede og direktør i Cepos, tidligere minister Rikke Hvilshøj talte på Venstres møde på Højgaard. Foto: Kaj Bonne.

Grundlovsdag 01 24-15
I Aldershvileparken var det byrådsmedlem Lars Abel, borgmester Sofia Osmani fra Lyngby-Taarbæk og folketingskandidat Henrik Sørensen, der talte.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top