annonce
Minderne dukker op
Gavlreklame-01-23-15.jpg
Franks Radio var også kendt for at have en markant måde at komme i søgelyste på, og det gav pote. Et år var omsætningen på 30 millioner kroner, og det var også en slags penge i 1960erne. Foto: KAj Bonne.
Reklame på mur skruer tiden 50 år tilbage

Verden var ved at gå af lave i 1950erne. Fjernsynet dukkede for alvor op, og det begyndte efter en meget spæd start at gå stærkere og stærkere, og i 1960erne kom det endelige gennembrud. Det første år – i 1951 – var der 400 tv-apparater, og de kunne tre aftener om ugen vise en times programmer af en mildt sagt tvivlsom teknisk kvalitet.
Dommedagsprofeterne slog til. Det ville i den grad fordumme det danske folk, der bare sad og gloede på tossekassen.
I Bagsværd var den en radioforhandler, der for alvor fik vind i sejlene. Først lå der en butik i Søndergårdsparken, men siden flyttede den til Bagsværd Hovedgade. Franks Radio var med i bybilledet, og det gik formidabelt. Der dukkede filialer op mange steder.
Franks Radio var mestre i markedsføring lige frem til det hele sluttede i 1967, da hele foretagendet blev solgt til Fona.
Og pludselig dukker minderne op, når man kigger på muren ved Bagsværd Hovedgade 198.
For sådan var det jo dengang for 50 år siden, da der mange steder var gavlreklamer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top