Modstandere i fælles valgkamp
sfv.jpg
Serdal Benli (th) og Mads Fuglede vil vise, atman godt kan være politisk ueninge og samtidig tale ordentlig til og om hinanden Foto: Privat.
SFer og Venstremand turnerer sammen

Serdal Benli (SF) og Mads Fuglede (V) har taget et særligt initiativ ved at køre parløb under valgkampagnen med deres ”Demokrati Tour” under sloganet ”Modstandere, men aldrig fjender”.
GB har spurgt de to politikere, som begge stiller op til det kommende folketingsvalg, hvad formålet med konceptet er.
”Konceptet går ud på, at vi gerne vil forhøje den demokratiske debat og fremme deltagelsen af grupper, som ikke har stor tradition for at stemme samt nå ud til de grupper, som ikke har tillid til politikerne. Det er vigtigt at fortælle dem, hvor vigtigt det er, uanset hvilken politisk holdning de har, at de aktivt tager del i demokratiet og bruger deres stemmeret,” siger Serdal Benli (SF).
”Det er et stort problem, at vi har den forestilling blandt mange unge med anden etnisk baggrund, at demokratiet på en eller måde er en trussel mod deres baggrund, som de repræsenterer. Det kal vi have gjort op med. Den bedste måde at gøre op med det er, at der kommer en rød og blå blok, der kan sætte sig ned og tale med dem om, hvorfor demokratiet er så vigtigt,” siger Mads Fuglede (V).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top