Nej til Rema 1000
REMA1000-01-23-15.jpg
Her skulle der have ligget en Rema 1000 og en tankstation, men nu må tiden vise, hvad der så skal ske. Foto: Kaj Bonne.
Indsigelser fra borgere og Natur- og Miljøklagenævnets holdning påvirkede politikkernes afgørelse

Opførelsen af en Rema 1000-butik og en tankstation på hjørnet af Maglegaards Alle og Gladsaxevej bliver ikke til noget. 31 indsigelser fra beboere og foreninger samt en udsigt til at projektet under alle omstændigheder ville blive underkendt af Natur- og Miljøklagenævnet, der kræver en afstand på mindst 500 meter til lignende butikker fik i tirsdags et stort flertal i Økonomiudvalget til at vende tommelfingeren nedad.
-Mens der ikke har været det store folkekrav om at få en butik, så har modstanden jo været massiv med over 800 underskrifter imod samt en lang række indsigelser, og det her er jo et eksempel på, at det kan nytte noget at protestere, siger borgmester Karin Søjberg Holst (A)
Et flertal bestående af socialdemokraterne Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen samt SF’eren Serdal Benli den radikale Claus Wachmann, Lars Abel fra de konservative, Pia Skov fra Venstre og Trine Henriksen fra Enhedslisten anbefalede indstillingen fra By- og Miljøforvaltningen..
Ebbe Skovsgaard fra Venstre undlod at stemme.
Dansk Folkepartis Kristian Niebuhr stemte imod med følgende protokollat:
”Dansk Folkeparti mener man skal gennemfører projektet med en dagligvarebutik i Maglegårdskvarteret, til gavn for beboerne og samtidig lytte til det tavse flertal, der ikke har gjort indsigelser. Med opførelse af en dagligvarebutik i Maglegårdskvarteret, overholder byrådet også beslutningen i kommuneplanen om nærbutikker indenfor en radius af ca. 500 meter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top