Nye konger hvert år
Fuglekonge1.jpg
Årets fuglekonge 2015 Bjarne Midtgaard. Foto: Privat.
- når der kæmpes om Håndværkerne titler i Fugleskydning og Keglespil

Findes der en smukkere plads end bænkene ved den gamle historiske kegle og skydebane i Aldershvile slotspark når solen skinner en dag i juni. De 55 tilmeldte håndværkere til foreningens årlige fugleskydning nød området og dagen mellem de krævende pligter med endnu engang at for skudt fuglen ned og finde den nye Fuglekonge. Kun afbrudt når medlemmerne blev kaldt ind for et vise deres færdigheder på keglebanen. Fugleskydning er en helt speciel konkurrencedisciplin. Fuglekongen behøver nemlig overhovedet ikke og have ramt fuglen med et eneste skud. Det en kronprinsen der skyder den sidste brystplade ned, der udløser lodtrækningen blandt de indkøbte skydebilletter om hvem der skal være årets fuglekonge. Kronprinsen i 2015 blev låsesmed Kaj Brendstrup fra Søborg. Årets fuglekonge 2015 med ret og pligt til at arrangerer næste års fugleskydning blev virksomheds og it konsulent Bjarne Midtgaard fra Bagsværd.
I forbindelse med fugleskydningen kæmpes der også om titlen som årets keglekonge. Her gik titlen 2015 til Carsten Enoch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top