Nyt job til tidligere AB-Gladsaxetræner
Thomas Nørgaard til Lyngby som assistent

Efter nedrykningen til 2. division stoppede Thomas Nørgaard som træner hos AB Gladsaxe. Men han kom ikke til at gå arbejdsløs i mange dage. For han har skrevet under på en 3-årig kontrakt med Lyngby Boldklub. Her skal han være assistent for den tidligere Lyngbyspiller David Nielsen.
David Nielsen spillede i en række sæsoner i norsk topfodbold før han blev assistenttræner og senere cheftræner i Strømsgodset, hvor stortalentet Matin Ødegaard indledte sin fantastiske karriere, der allerede har ført ham til Real Madrid, hvor han for nylig fik debut.
Lyngby havde et fuldkommen katastrofalt forår hvor holdet med lynfart røg ud af oprykningskampen til Superligaen.
Træningen til den nye sæson indledes 29. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top