annonce
Omvendt valgmøde i Søborg
Frivilliggruppe får politikere til at stille spørgsmål

I anledning af folketingsvalget afholdes valgmøde i Søborg om inklusion onsdag den 3. juni kl. 19-21 i Borgernes Hus, Søborg Hovedgade 79. Initiativtagere til mødet er Michael Bay Nielsen og Anders Dinsen fra ADHD Gladsaxegruppen.
– Vi er tovholdere i en frivilliggruppe, hvor blandt andre forældre til børn særlige behov møder hinanden. En del børn har det svært i skolen. Inklusion det handler efter min mening ikke om at lukke specialklasser, men om at arbejde for et rummeligt fællesskab i skolen. Folketingspolitikerne bærer et stort ansvar for at det kan lykkes at skabe inkluderende fællesskaber med plads til flere og derfor vil vi holde valgmøde om inklusion.
Mødet afvikles som en omvendt debat, hvor politikerne skal stille spørgsmål til de fremmødte. Dermed kommer de virkelige eksperter til orde. Alle får noget med sig hjem.
– Vi vil gerne have en debat, der ikke bare er for eller imod. Målet er, at alle kan komme til orde, også dem, der oplever hverdagen. Vi glæder os til at høre, hvad politikerne har at sige, men vi skal lære af hinanden. Inklusion handler netop om demokrati: Alle har en plads og en stemme i skolen.
Arrangørerne er ved at sammensætte et panel af folketingskandidater med viden og meninger om området. Følgende har bekræftet deres deltagelse: uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen (B), folketingsmedlem Jeppe Bruus (A), Tina Nedergaard (V), Serdal Benli (SF) og Anette Skafte (DF).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top