Per Frandsen træner i AB-Gladsaxe
Forlader Brøndbys U-19 hold

Når spillerne fra AB Gladsaxes 2. divisionsmandskab mødes første gang til træning 6. juli kan de hilse på den nye træner Per Frandsen, der forlader sit job som træner for Brøndbys U19-hold.
-Det gjorde virkelig ondt at tage afsked med Brøndby, hvor der er så mange fine mennesker. Men når man engang har været træner på et rimeligt højt seniorniveau, så er det mere attraktivt, siger 45-årige Per Frandsen.
Som spiller har han været godt omkring i landskabet. Han begyndte som ungdomsspiller i fælledklubben Skjold, kom til B 1903 hvor han scorede et hav af mål. Spillede for FC København og Lille i Frankrig. I England spillede han for Bolton Wanderers, Blackburn Rovers og Wigan Athletic indtil han gik i stykker, så han måtte stoppe. Derefter blev han assistent i HB Køge, som han senere overtog.
Det blev til 23 A-landskampe med 0 mål – uden at spille 90 minutter i nogen af dem.
-Ambitionen hos AB Gladsaxe er at vi skal tilbage til 1. division i en fart. Nu bruger jeg lige den første tid til at få et indtryk af truppen, siger Per Frandsen, der har skrevet en to-årig kontrakt og får sin gamle ven fra tiden i HB Køge Michael Shelley som assistent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top