Politik med humor
mads-fuglede.jpg
Her kan Mads Fuglede lige få stivet sin selvtillid af – med et glimt i øjet. Foto: Privat.
Venstrekandidat med selvironi

Debatten omkring folketingsvalget kan jo ofte udvikle sig noget skingert i stil med ”min far kan tæve din far”. Men der er også plads til humor og selvironi.
Det kan man bl.a. se på Venstrekandidaten Mads Fugledes facebookside, hvor vi har fået lov til at låne denne tekst og billede.
”Man siger at politik kan stige folk til hovedet. Det er noget nonsens.
Jeg er aldeles upåvirket af, at køre rundt i en varevogn med mit ansigt på, og hilse på mit kontrafej i gadebilledet fra mine mange valgplakater.
Tidligere i dag var jeg dog ude for noget ubehageligt. Jeg var uden for min valgkreds, og befandt mig i et område, hvor der ikke var plakater af mig overalt. Det var decideret væmmeligt. Derfor har jeg 12 valgplakater af mig selv i mit soveværelse – og en roll up jeg tager med mig, når jeg sover ude.
Da jeg tidligere var i Fakta, blev jeg spurgt, om jeg ville have min kvittering. Jeg svarede: ”Det er et rigtig godt spørgsmål, som jeg er rigtig glad for, at du stiller. Jeg tror det større spørgsmål er, om Danmark – eller verden – vil have kvitteringen? Og der er ikke noget simpelt svar. Nogen siger JA, andre siger NEJ. Jeg siger: Lad os se tiden an.
Kassedamen virkede lettere forvirret, men jeg gav hende en valgplakat, hun kunne hænge op i sin stue.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top