- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Postkassemysteriet – politiet er i knæ

Det er min vurdering, at politifolk sagtens kunne opklare denne sag, hvis de fik ressourcerne til det. Man kunne jo blot overvåge en enkelt postkasse i nogle dage og pågribe forbryderne på fersk gerning, for deres adfærd er forudsigelig. Så snart der kommer en ny postkasse, så bliver den røvet. Men politiet har ikke ressourcerne.
I 2014 kom det fx frem, at Københavns Politi ikke efterforsker sager, hvor der er stjålet for mindre end 100.000 kroner. Efter terrorangrebet på Østerbro er situationen kun blevet værre. Vores politifolk pålægges overarbejde i en urimelig grad. Og nu kræver Folkemødet på Bornholm også ekstra ressourcer, fordi ytringsfriheden igen er under angreb. Når vi ser de ødelagte postkasser i vores kommune, så er de kun et symptom på et meget større problem: Politiet mangler ressourcer.
Der skal findes en løsning på problemet. For det er betjentene, der sikrer lov og orden og skaber tryghed, og det skal de have de bedst mulige forudsætninger for. Det nytter ikke noget, at de udpines for ressourcer, for så er resultatet, det vi ser: At vi ikke engang kan have postkasser…
Kristian Tørning
Folketingskandidat for
Dansk Folkeparti Gladsaxe