Sammenhold betaler sig
Kære Morten Kornbech

Hvor er det dejligt med en ”frisk” kommentar, (Gladsaxe Bladet 9.6.) og selvfølgelig dejligt med ros til Handelsforeningen, for arrangementet ”Go’Nat Bagsværd”.
Det er – som du skriver – et stort stykke arbejde, og det har det været igennem nu 18 år – men vi synes, at vi gør en forskel og får Bagsværd op på dupperne denne dag, til glæde både for borgere og erhvervsliv.
Alle butikker vil gerne have ”fest i gaden” – men en stor del ønsker desværre ikke at bidrage med noget økonomisk, men bare køre på ”baghjul” – for nu at blive i din branche – holde åbent denne aften uden at betale til fællesskabet, det er træls, og de butikker er der desværre en del af uden navne skal nævnes, men jeg håber da, at de har en dårlig samvittighed, når de ved lukketid tæller kassen op, mens vi andre skal rydde op!
Helt enig i dit udsagn om at det ikke kan betale sig at deltage, ved jeg nu ikke, idet vi må konstatere – at langt de fleste IKKE- medlemmer af Handelsforeningen som BETALER og holder åbent denne aften, rent faktisk har en større omsætning end normalt. Når det så er sagt; så synes jeg, at du og din forretning skulle melde sig ind i Bagsværd Handelsforening, og derigennem være med til at arbejde for det fællesskab som jeg kan forstå at du gerne vil være en del af, og som du så gerne vil kæmpe for.
I dit læserbrev fremgår det, at du lige nøjagtigt har facitlisten på; at vi næste år kan få 70% af alle Bagsværds handels drivende med, og samtidig holde budgettet, så se at meld Dancykel ind i Handelsforeningen og kom med alle dine gode input. Vi glæder os i bestyrelsen til et stort GO’NAT BAGSVÆRD 2016 med Dan Cykel!
Jørgen Hellinghus
Sekretær i Bagsværd
Handelsforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top