Sommer i Værebro for alle
værebro.jpg
Værebros børn og unge har selv været med til at udsmykke de nye loungemøbler på forpladsen. Foto: Privat.
Masser af aktiviteter for børn i Værebro Park

Skolernes sommerferie er startet, men der er mange aktiviteter for børn hele sommeren igennem i Værebro Park.
Hver uge er der sommerferieaktiviteter, og hver uge har sit eget tema. Uge 27 hedder ”Til lands, til vands og i luften”, og her skal børnene både ud og sejle, ud og klatre på GoMonkey ved siden af skøjtehallen samt på besøg i Jernalderbyen tæt på Værebro. I uge 28 vender Cirkus Panik tilbage med et brag af et cirkusshow, hvor børnene skal lære at jonglere og håndtere en ethjulet cykel, og fredag fremføres resultatet. I uge 29 er der fokus på kunst og kultur, og her kan alle, ung som gammel, komme forbi Værebro og være med til at lave et ”action maleri” og udsmykke området på en ny og kreativ måde. Uge 30 har fokus på mad i ”Fra jord til bord”, hvor børnene lærer om råvarer og madlavning. I uge 31 er temaet ”Verdensborger”, og det tager udgangspunkt i de mange kulturer, der er repræsenteret i Værebro og ved at skabe en forståelse for disse, vil der komme færre fordomme. Sommeraktiviteterne sluttes af i uge 32 med temaet ”Bevægelse”, hvor der skal spilles bold og en masse andre spil, og så kommer DBU’s Fodboldskole også forbi i denne uge.

Forpladsen får nyt liv
Den store forplads i Værebro er omdannet til et levende samlingssted, hvor beboerhusets café holder åbent hele sommeren, og ved siden af denne er der lavet en udendørs markedsplads, hvor beboere, nyttehaveforeningen, institutioner og andre interesserede kan afholde markedsdage, kagebod, loppemarked, bytte-tøj-dage eller lignende. Parkeringspladsen er blevet til et stort aktivitetsområde med masser af sand og et stort bur, hvor der både kan spilles strand-fodbold, strandvolley og bordtennis. Der er plads til at slappe af i loungeområdet, hvor der både er gode siddepladser og en gasgrill, som er til fri afbenyttelse. Forpladsen vil have det nye sommerlook frem til september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top