”Store Kunst” klar til brug
Kunstbane.jpg
Formanden for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, Katrine Skov (A), lykønsker AB med den nye kunstgræsbane ”Store Kunst”. Yderst til venstre ses en glad Ulrik Rasch, hovedformand for AB. Foto: Jan Løfberg.
Kunstgræsbanen på Skovdiget indviet i lørdags

Der var taler. Der var klapsalver. Der var pølser. Der var øl og sodavand. Der var smil overalt. Det skyldtes, at den længe imødesete kunstgræsbane ”Store Kunst” på ABs anlæg på Skovdiget blev indviet.
Katrine Skov (A), formand for Gladsaxe Kommunes Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget lynønskede traditionsklubben med banen, der skal føre klubben mod nye og spændende tider.
ABs hovedformand Ulrik Rasch fulgte op og sendte en stor tak til kommunen for den økonomiske støtte, der var med til at løfte projektet. Formanden fortalte, at banen fysisk er løftet 1 meter i forhold til den gamle grusbane. Der er blevet kørt 6.700 kubikmeter sten, 6.470 kubikmeter grus, 300 meter hegn, 1,7 km el-kabler og 12 lastbiler med sand, gummi og græstæpper, og i alt 495 fyldte lastbiler har leveret og været benyttet til anlæggelsen af banen, der er et vigtigt led i ABs strategiske plan ”Vision2020”.
Blandt gratulanterne var også byrådsmedlem Kim Wessel-Tolvig (V), der allerede i 2007 var meget opmærksom for behovet for kunstgræsbaner i Bagsværd-området: – Det er en kunstgræsbane, som vi har kæmpet for i årevis. Det er en sag, som virkelig har ligget mig på sinde. Nu hvor banen endelig står her, så kan jeg vist godt nedlægge mine politiske hverv, grinede venstrepolitikeren, som bemærkede, at man nu fra de omkringliggende veje kan se, at der spilles fodbold.
En anden gratulant var Jørgen Franck, formand for sjællandsserieklubben VB 1968. Værebroklubben får også trænings- og kamptid på banen: – Måske vi skulle flytte nogle af vores hjemmebanekampe på kunstgræs, for vi har et teknisk godt fodboldhold, så en kunstgræsbane er ubetinget til vores fordel, funderede formanden med et glimt i øjet.
I nær fremtid skal AB og VB 1968 finde ud af en fordeling til begge klubbers bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top