annonce
Succes på dansegulvet
mestre.jpg
Emilia og Frederik kom øverst på sejrsskamlen. Foto: Privat.
Bagsværdanser blev mester

Frederik Hansen Petersen, fra Bagsværd og Emilia Martens-Andersen, fra Farum stillede i søndags op i Sjællandsmesterskaberne i Latinamerikanske danse i Ravnsborghallen i Køge. Og det gik strålende.
Frederik og Emilia blev Sjællandsmester i rækken Børn 2 Konkurrence.
De rykkede op i denne række i 2014, så det har været en rigtig flot avancering, der altså kulminerede i dag. Allerede i de indledende runder gjorde de sig gældende og gik sammen med to andre par direkte i finalen, og skulle således ikke ud i mellemrunder. I finalen holdt de ikke bare niveauet fra de indledende runder, men dansede endnu bedre og endte med en flot sejr. Frederik og Emilia har danset sammen i 8 år og de går til dans hos Lene Løvendahl Dansestudie i Brønshøj. Frederik begyndte til dans, da han var 1 år og Emilia da hun var 3 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top