Superstudent tager til Nepal for at hjælpe
Student-til-Nepal.jpg
Årets første student fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium Agnete Marie Granau er omgivet af farmor Tove Granau, farfar Mogens Brandenborg, forældrene Henrik og Tove Granau, søsteren Anna Granau og veninden Line Vedø. På fredag skal Agnete sammen med årets andre studenter danse rundt om den gamle eg i baggrunden, sådan som traditionen byder. Foto: Jan Løfberg.
Agnete Marie Granau skal hjælpe på et hospital i tre måneder

Den 19-årige student Agnete Marie Granau var årets første på Bagsværd Kostskole og Gymnasium, og hun sluttede af med topkarakteren 12 i religion. I det hele taget kan hun se tilbage på en flot eksamen. Hun har et snit på 12,4 og skal læse medicin næste år.
Men først skal Agnete til Nepal i tre måneder fra september. Hun skal hjælpe til med omsorg og skrive patientjournaler på et hospital.
– Er dine forældre ikke bekymrede?
– Nej, de synes det lyder spændende… De var mere bekymrede, da jeg overvejede at tage til Palæstina, siger den 19-årige student, der ved siden af sine studier har fodbold som sin helt store interesse: – Jeg spiller kvindesenior i serie 1 for Lyngby Boldklub. Det passer mig fint, for her er der en fin balance mellem seriøsitet og kunne passe andre ting, så det er muligt at springe en træning over, og der er nogle fantastiske mennesker i Lyngby Boldklub, siger Agnete.
Efter hjælpearbejdet i Nepal vil Agnete arbejde i et halvt års tid – helst som lærervikar: – Jeg vil spare sammen, så jeg kan flytte hjemmefra, når jeg begynder på universitetet – det hører ligesom med, når man vokser op, siger superstudenten fra Bagsværd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top