Talenterne foldede sig ud
Regatta-02-26-151.jpg
Ved World Cuppen for nylig på Bagsværd Sø var det kronprins Frederik, der overrakte medaljer. Det var der lavet lidt om på, da de tre medaljehold i pigernes U18 K2 skulle hædres. Ida Hugod, Liv Obel og Malene Olsen i grønne trøjer repræsenterede 361 på flotteste vis sammen med deres makkere. Foto: Kaj Bonne.
356 aktive ved Bagsværdregattaen i kano- og kajak

Børn og unge strømmer til kajaksporten, og mange af dem vil gerne ro så stærkt som muligt. Så der var hele 356 aktive til start ved Bagsværdregattaen i weekenden. De kom fra 32 klubber for lige at understrege at sporten i den grad er spredt ud over hele landet.
Arrangørmæssigt var det ikke så lidt af en udfordring for Gladsaxeklubberne, der skulle meget tidligt op. De første starter gik lidt over 7 og så var der fuld fart på i 12 timer med en lille spisepause lagt ind midt på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top