Tiden fløj af sted
Valgmøde-03-25-15.jpg
Søren Søndergaard fra Enhedslisten i gang med sit indlæg. Foto: Kaj Bonne
Gladsaxe Bladets valgmøde havde høj intensitet

Når man er i godt selskab, så flyver tiden af sted. Der var fuld fart på, da Gladsaxe Bladet holdt valgmøde på Telefonfabrikken i onsdags. Og i forhold til mange andre politiske møder, så var der denne gang mødt en række nye personer op, så det ikke var Tordenskjolds soldater, der prægede foretagendet.
Med Gladsaxe Bladets redaktør Mette Hviid Togsverd som ordstyrer var disciplinen i orden. Hver kandidat fik to minutters taletid til at præsentere diverse mærkesager, og så var der plads til spørgsmål fra tilhørerne.
Ejendomsskatter, radikalisering, arbejdsløshed, demens, ældrepleje og fedme var blandt diskussionsemnerne.
I tider med en skinger debat ikke mindst på facebook, hvor det ene u-underbyggede postutal efter det andet smides efter modstandere, så var tonen her i den noble afdeling, hvor man godt kan være uenig, men hvor man også respektere andre.
Hvem der gjorde det bedst er jo en smagssag, men det virkede ikke så overbevisende med de kandidater, der erklærede, at de nærmest var spejlblanke, når det gjaldt lokale forhold.
Valgmøde 12 25-15
Socialdemokraten Jeppe Bruus betonede, at han gerne tog imod alle kommunens borgere for at repræsentere lokale problemer.
Foto: Kaj Bonne.
Valgmøde 07 25-15

Valgmøde 08 25-15

Valgmøde 09 25-15
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk/#!home

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top