To lokale i Folketinget
Valgmøde-03-25-151.jpg
Tingene udviklede sig yderst forskelligt for deltagerne i Gladsaxe Bladets valgmøde. Jeppe Bruus yderst til venstre vender tilbage til Folketinget som suppleant for Mogens Lykketoft.Henrik Sørensen fra de konservative havde det svært i et parti, der gik voldsomt tilbage. Mads Fuglede havde det samme problem for Venstre. Serdal Benli var i samme kategori hos SF, mens Kristian Tørning fra DF må nøjes med at glæde sig over en massiv fremgang til partiet. Søren Søndergaard blev valgt for Enhedslisten. Ulla Sandbæk skal repræsentere Alternativet, mens Andreas Pourkamali måtte se sit partis stemmeantal halveret til 2.632. Foto: Kaj Bonne.
Søren Søndergaard fra Enhedslisten og Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance blev valgt

Søren Søndergaard fra Enhedslisten (og fra Vadgårdområdet) vender tilbage til Folketinget. Og Joachim B. Olsen (der næsten er nabo til Søren Søndergaard) genindtager sin plads for Liberal Alliance efter et flot valg for partiet.
Det er de lokale kendsgerninger efter folketingsvalget, der i Gladsaxe fulgte den generelle tendens med fremgang til Socialdemokraterne, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, og Alternativet, der jo som nyt parti kun kunne gå frem.
For Kristian Tørning fra DF var en massiv fremgang til partiet ikke nok til at komme ind, mens Serdal Benli fra SF og Mads Fuglede fra Venstre havde det svært i partier, der gik tilbage.
For nogle var det et tabt slag, men mange har allerede talt om, at de er klar til at kæmpe videre for at komme i Folketinget.
Jeppe Bruus fra Socialdemokraterne blev førstesuppleant og sidder i Folketinget i hvert fald frem til efteråret 2016. Han skal afløse Mogens Lykketoft, der skal arbejde for FN i New York.
tabel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top